Tarieven

 

Consult tijdens de zwangerschap € 85,-

Wanneer je in je zwangerschap behoefte hebt aan persoonlijke voorlichting, kun je voor een prenataal consult kiezen. Ik kom bij je/jullie thuis om de gewenste informatie te vertellen. We maken dan met elkaar een plan voor na de bevalling, waarin jouw/jullie eigen doel centraal staat. Dit consult duurt meestal een uur. Indien het consult langer dan een uur duurt, wordt er per 15 minuten € 20,00 in rekening gebracht

Consult na de geboorte van je baby € 134,50

Tijdens een consult aan huis neem ik de tijd om te kijken wat het probleem is en wat er verbeterd kan worden. We maken met elkaar een haalbaar plan om jullie borstvoedingsperiode goed te laten verlopen. Een consult duurt ongeveer een uur tot anderhalf uur. Bij een consult hoort een verslag met adviezen die ik direct bij je achterlaat en zo nodig WhatsApp contact tot 14 dagen na het consult. Indien nodig kunnen we nog een telefonisch vervolg afspreken.

Vervolgconsult € 92,50

Bij gecompliceerde borstvoedingsproblemen kan het voorkomen dat één consult niet volstaat. Het vervolgconsult geldt binnen 6 weken na het eerste consult.

 

Kolf consult, het testen van kolven  €82.50 of €47.50 bij aankoop van een kolf op de praktijk

Ontdek de perfecte borstkolf tijdens een persoonlijk consult van ongeveer 45 minuten. Ik zorg ervoor dat al je vragen en zorgen worden beantwoord, waarbij jouw comfort en gemak voorop staan.

Probeer verschillende hoogwaardige borstkolven en krijg waardevol inzicht in welke het beste past bij jouw levensstijl en werksituatie. Test diverse borstkolven voor slechts €82.50 en ontvang €35 korting bij aankoop van een borstkolf op het consult. Laat mij je helpen bij het vinden van een naadloze balans tussen moederschap en carrière. Na het kolf consult kan je direct betalen via pin of contant. Elke extra 15 minuten is €25.

Als je op deze vragen een antwoord op maat wilt krijgen, neem dan contact op om een afspraak te plannen. We kunnen samen de keuzes bespreken die je hebt op het gebied van kolven. 

Neem een flesje mee, zodat je de melk die je tijdens het testen afkolft mee naar huis kan nemen. Het kolft het prettigst, als je niet vlak voor die tijd een voeding hebt gegeven. Schrijf gerust je vragen op, zodat die tijdens het gesprek aan bod komen.

Vanaf een week of 4 tot 6 na de bevalling raad ik aan om te gaan oefenen met het drinken uit de fles. Als er een specifieke reden is, kan dit eerder maar hoeft niet.

Bovendien, wanneer je ervoor kiest om jouw borstkolf bij ons aan te schaffen en aanvullend verzekerd bent, kom je mogelijk in aanmerking voor gedeeltelijke vergoeding door je zorgverzekering. 

 

Videobellen via zoom-link€ 32,50 per 15 minuten

In sommige gevallen is het niet nodig om elkaar live te zien maar is het wel prettig om elkaar live te spreken. In dat geval is een zoom consult de oplossing. Tijdelijk WhatsApp/sms contact is hierbij inbegrepen.


Telefonisch consult € 30,- maximaal 30 minuten

Sommige vragen kunnen telefonisch beantwoord worden. Wanneer we tijdens het telefonisch consult besluiten dat een regulier consult nodig is, vervallen de kosten voor het telefonisch consult. Houdt er rekening mee dat er ook kosten worden gerekend voor telefonisch advies over een kolf. Indien je besluit de kolf via mij aan te schaffen vervallen deze kosten.

 

Advies per email € 17,50

Indien er alleen advies per email gevraagd wordt. 

 

All-in pakket € 250,00

Dit pakket bestaat uit een consult in de zwangerschap, een consult in of na de kraamperiode en dan na een maand nog een telefonisch consult. Tevens maken we na een week of 6 na de bevalling een afspraak voor een kolf gesprek bij mij op de praktijk. Gedurende de gehele borstvoeding periode mag je mij bij vragen een WhatsApp sturen. Indien je kiest voor het All-in pakket na de geboorte van de baby zit er een  telefonisch consult  extra  bij.

 

 

Kilometervergoeding

Buiten Nijmegen wordt er € 0.35 per kilometer gerekend en de eventuele parkeerkosten.

Toeslagen

In het weekend, avond en op feestdagen reken ik een toeslag van € 25,-.

Betaling

Na het consult ontvang je de factuur per mail en WhatsApp.  De factuur dient binnen 7 dagen betaald te worden. Deze kan vaak in de spam terechtkomen. Indien je verzekerd bent voor lactatiekundige zorg betaal je de factuur eerst aan mij en daarna kan je die indienen bij je zorgverzekering.

 

Annulering

Bij annulering binnen 24 uur wordt 50% van de consult kosten in rekening gebracht.

Vergoeding

Veel zorgverzekeraars vergoeden lactatiekundige zorg, wanneer een lactatiekundige IBCLC geregistreerd is en is aangesloten bij de NVL (Nederlandse vereniging voor Lactatiekundigen) of bij de VSBB.
Check of dat voor jou ook geldt op:
https://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/lactatiekundige

Borstvoeding Love & Care

Triangelstraat 61

6544 VH Nijmegen

06-42093949