Tarieven

Consult tijdens de zwangerschap € 50,-

Wanneer je in je zwangerschap behoefte hebt aan persoonlijke voorlichting, kun je voor een prenataal consult kiezen. Ik kom bij je/jullie thuis om de gewenste informatie te vertellen. We maken dan met elkaar een plan voor na de bevalling, waarin jouw/jullie eigen doel centraal staat.

Consult na de geboorte van je baby € 115,-

Tijdens een consult aan huis neem ik alle tijd om te kijken wat het probleem is en wat er verbeterd kan worden. We maken met elkaar een haalbaar plan om jullie borstvoedingsperiode goed te laten verlopen. Een consult duurt ongeveer anderhalf uur. Bij een consult hoort een verslag met adviezen en zo nodig WhatsApp contact tot 14 dagen na het consult.

Vervolgconsult € 85,-

Bij gecompliceerde borstvoedingsproblemen kan het voorkomen dat één consult niet volstaat. Ook als je een nieuwe vraag hebt, kom ik graag nog een keer op bezoek.

Telefonisch consult € 22,50 per 15 minuten

Sommige vragen kunnen telefonisch beantwoord worden. Wanneer we tijdens het telefonisch consult besluiten dat een regulier consult nodig is, vervallen de kosten voor het telefonisch consult.

 

Weegconsult € 35,00

Soms wil je als moeder graag een keer een extra weegmoment. Dit kan. Het weegconsult duurt ongeveer 45 minuten en samen gaan we dan kijken hoe het met de groei gaat en of er eventueel acties op ondernomen moeten gaan worden.

Kilometervergoeding

Binnen een straal van 10 km reken ik geen kilometervergoeding. Vanaf 10 km reken ik € 0,19 cent/kilometer. 

Toeslagen

In het weekend en op feestdagen reken ik een toeslag van € 20,-.

Betaling

Na het consult ontvang je de factuur per mail en via de app een betaalverzoek. De factuur kan je indienen bij de zorgverzekeraar.

Vergoeding

Veel zorgverzekeraars vergoeden lactatiekundige zorg, wanneer een lactatiekundige IBCLC geregistreerd is en is aangesloten bij de NVL (Nederlandse vereniging voor Lactatiekundigen).
Check of dat voor jou ook geldt op:
https://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/lactatiekundige