Tarieven

Voorlichting via zoom €10,-

Vanaf nu ook iedere maand een voorlichting over borstvoeding voor aanstaande ouders. De eerste voorlichting zal zijn op woensdag 11 mei om 19.30 uur tot en met 21.00 uur. Schrijf je in via de webshop. In de webshop vind je de overige dagen voor de rest van het jaar wanneer de voorlichting is.  Minimaal aantal voor de voorlichting is 10 personen, bij minder neem ik contact met je op om te kijken wat ik dan voor je kan betekenen. 

 

Consult tijdens de zwangerschap € 80,-

Wanneer je in je zwangerschap behoefte hebt aan persoonlijke voorlichting, kun je voor een prenataal consult kiezen. Ik kom bij je/jullie thuis om de gewenste informatie te vertellen. We maken dan met elkaar een plan voor na de bevalling, waarin jouw/jullie eigen doel centraal staat. Dit consult duurt meestal een uur. Indien het consult langer dan een uur duurt, wordt er per 15 minuten € 20,00 in rekening gebracht

Consult na de geboorte van je baby € 120,-

Tijdens een consult aan huis neem ik alle tijd om te kijken wat het probleem is en wat er verbeterd kan worden. We maken met elkaar een haalbaar plan om jullie borstvoedingsperiode goed te laten verlopen. Een consult duurt ongeveer anderhalf uur. Bij een consult hoort een verslag met adviezen en zo nodig WhatsApp contact tot 14 dagen na het consult.

Vervolgconsult € 90,-

Bij gecompliceerde borstvoedingsproblemen kan het voorkomen dat één consult niet volstaat. Het vervolgconsult geldt binnen 6 weken na het eerste consult.

Telefonisch consult € 25,00 per 15 minuten

Sommige vragen kunnen telefonisch beantwoord worden. Wanneer we tijdens het telefonisch consult besluiten dat een regulier consult nodig is, vervallen de kosten voor het telefonisch consult.

 

Advies per email € 15,00

Indien er alleen advies per email gevraagd wordt. 

 

All-in pakket € 225,00

Dit pakket bestaat uit een consult in de zwangerschap, een consult in of na de kraamperiode en dan na een maand nog een telefonisch consult. Gedurende de gehele borstvoeding periode mag je mij bij vragen een WhatsApp sturen.

 

Kolf consult € 55,00 op de praktijk, thuis bij jou € 75,00

Wat houdt het consult in?

Uitleg effectief gebruik van een (huur)kolf

Observeren van een kolf sessie

Tips en tricks om zo effectief mogelijk te kolven

Hulp bij aanschaf van een kolf

 

Kilometervergoeding

Buiten Nijmegen wordt er € 0.35 per kilometer gerekend en de eventuele parkeerkosten.

Toeslagen

In het weekend, avond en op feestdagen reken ik een toeslag van € 20,-.

Betaling

Na het consult ontvang je de factuur per mail. De factuur dient binnen 7 dagen betaald te worden. Deze kan vaak in de spam terechtkomen. Bij de factuur zit het verslag en evt verwijzing indien nodig. Indien je verzekerd bent voor lactatiekundige zorg betaal je de factuur eerst aan mij en daarna kan je die indienen bij je zorgverzekering.

 

Annulering

Bij annulering binnen 24 uur wordt 50% van de consult kosten in rekening gebracht.

Vergoeding

Veel zorgverzekeraars vergoeden lactatiekundige zorg, wanneer een lactatiekundige IBCLC geregistreerd is en is aangesloten bij de NVL (Nederlandse vereniging voor Lactatiekundigen) of bij de VSBB.
Check of dat voor jou ook geldt op:
https://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/lactatiekundige